VAD SÄGER KUNDERNA OM OSS

”Tusen Tack för en bra anordnad cykelutflykt.
Det blev jätte lyckat! Alla var så nöjda. Vi cyklade åt olika håll och alla åt lunch dit de cyklade. Vi på Grill Gräddö, 2 st på Marholmen och två i Norrtälje. SS Norrtelje var också bra. Jätte god Buffé.” 
Postfolket Sverige
                                                                                      

Kulturresa Finland Åbo-Raseborg
Hej Hannele!                                              
”Hjärtligt tack för den mycket trevliga resan och för korten du har skickat.
Det enda på hela resan som strulade litet var betalningen av middagen på båten dit, men det var ju du som fick det besväret.
Jag är mycket nöjd med både innehållet, som var mycket bra och själva resan.”
Ingrid Jernsäther


Födelsedagsfirande Åbo-Finland
”Tack för det du ordnat. Alla var mycket nöjda med vistelsen i Finland. Allt var perfekt. Vilken fin båt vi fick åka hem med.”
Patrik

 
Cykeltur Roslagen
”Hej Hannele, ja så var vi hemma igen efter 4 underbara dagar, härliga vägar, orter
och människor och framför allt, ett underbart väder. Allt har löst sej utan problem och
vi har bara glada, goda minnen blandat med mycket skratt att se tillbaka på!! Nu har vi regnet här, allt det slapp vi ju också ”
Eivor karlsson- Åland


KulTur Kjusterö-Wira Bruk
"Jätte bra endagstur som gick till Ljusterö Konstmuseum och Wira Bruk. Lunch på Östanå Sjökrog.Maten var suveränt god och allt var fint uppdukat när vi kom. Bägge guiderna väntade på oss, vilket gör att man känner sig välkommen. Speciellt Wira Bruk var superintressant att få veta mer om. Idyllisk miljö. Konstsmidesbutiken var väl utrustad med saker man kunde köpa"
Bra anordnat ResGladh! Vi kommer att kontakta Er igen.
Tuula Dufva, styrelsemedlem i Postfolkets lokalavdelning, Stockholm

Ljusterö- Wira Bruk dagsutflykt
 "Väldigt bra upplägg av resan.Informativt-bägge guiderna var bra, intressanta att lyssna på. Maten var god och stämningen på topp"
 Agneta Josefson, medlem i Postfolket


Musikal weekend London
Har haft en jättetrevlig torsdag-lördaghelg i London. Mycket roligt och trevligt resesällskap, 20 gr varmt och strålande sol, god mat och dryck, onda fötter av allt promenerande (det var värt det), mycket shopping + kulturella sevärdheter och teater. Resan var väldigt bra arrangerad utav Hannele Gladh på Resgladh.com, med flyg, hotell, teaterbiljeter, tågbiljetter från och till flygplatser. Ser fram emot nästa resa!!
Karina Carlsson och Maivy Lindgren


Cykeltur Skärgården
”Helt fantastiskt, underbart. Mat, cyklar, boende, ja allt var perfekt på vår cykeltur. Massor av rosor till ER ALLA. Vädret var inte det bästa under våra cykeldagar, men vad gör det när NI gör allt för att vi ska trivas och ha det bra. Ett minne för livet. Hoppas kunna uppleva detta igen. Jag fick kännedom om detta cykelpaket genom en god vän till mig som cyklat förut med ert paket”.
Ingrid Ling


Cykeltur 3 dagar-Skärgården

”Det finns absolut inget att klaga på och jag kan för min del säga att jag är jätte nöjd. Jag hittade resepaketet på webben och vill gärna ha nyhetsbrev för kommande arrangemang.”

Susanne Henriksson

Kroatien
”Tack för att du ordnade vår resa till Kroatsien. Norwegian var ett mycket bättre bolag att flyga med än Ryan Air. Lägenheten med den stora terassen med utsikt över havet var toppen. Skulle kunna tänka mig att åka tillbaka till samma ställe igen.Vi är mycket nöjda med bokningen du gjorde åt oss.”
 Anette 
 

www.resgladh.com

info@resgladh.com

Tel. +46(0)709 92 97 78

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram Social Ikon
  • Pinterest Social Ikon
  • YouTube Social Ikon
Connect with us

©2018 Copyright ResGladh

Information om GDPR